2352042649 Καραμανλή 144, Πλαταμώνας katerinagritsia@gmail.com
hero image
 
     
     
  Meat Point
Κρεοπωλείο Πλαταμώνας Πιερία


Το κρεοπωλείο μας “Meat Point” το οποίο βρίσκεται στον Πλαταμώνα Πιερίας, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία για περισσότερα από 25 χρόνια είναι αφοσιωμένη στην προσφορά νωπών κρεάτων άριστης ποιότητας και μοναδικής γεύσης.

Έχοντας ενταχθεί στην επιχείρηση και η 2η γενιά, το κρεοπωλείο μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει σε κάθε πελάτη του μια μεγάλη γκάμα κρεάτων που μπορεί να καλύψει κάθε γευστική προτίμηση και ανάγκη μαγειρέματος.
 
     
  ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
2352042649
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ

 
     
 
   
     
     
  θα βρείτε μεγάλη ποικιλία φρέσκων κρεάτων όπως μοσχαρίσιο, χοιρινό, αρνάκι, κατσικάκι, πουλερικά και πολλά ακόμα προϊόντα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού γευσιγνώστη.

Από τα πιο νόστιμα κομμάτια μοσχαρίσιου και χοιρινού κρέατος, μέχρι τα λαχταριστά κοτόπουλα και αρνάκια, στο κρεοπωλείο μας, θα βρείτε την τελειότητα που χρειάζεστε για τις μαγειρικές σας δημιουργίες.
 
     
  Προσφέρουμε επίσης, μια πλούσια ποικιλία κρεατοσκευασμάτων, από μπιφτέκια χειροποίητα με τις πιο γνήσιες συνταγές, μέχρι εκλεκτά σουβλάκια, ρολά και πολλά ακόμα κρεατοσκευάσματα που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας. 

Παράλληλα, στο κρεοπωλείο μας, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα delicatessen, άριστης ποιότητας και για κάθε μαγειρική σας δημιουργία. 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝ
που φεύγει από το κρεοπωλείο μας είναι αποτέλεσμα προσεκτικής επιλογής και επιμέλειας, εγγυώμενοι έτσι την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.
 
     
 
 
 
     
     
  Το έμπειρο &
ευγενικό προσωπικό μας


είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα ιδανικά προϊόντα αλλά και για να σας δώσει συμβουλές για τον τρόπο μαγειρέματος των κρεάτων που έχετε επιλέξει.

Στόχο μας όλα αυτά τα χρόνια είναι αφενός η προσφορά των καλύτερων προϊόντων και αφετέρου η απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
   
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
το κρεοπωλείο μας στον Πλαταμώνα Πιερίας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε κρέατα
υψηλής ποιότητας καθώς και άριστη εξυπηρέτηση.